Hledat vstupenky

O nás

  • 100% bezpečný platební systém

  • Platba v Kč

  • Více než 3.5 milióny prodaných vstupenek

Spokojení zákazníci

Mohlo by Vás zaujmout

Prohlídky v Londýně

Londýn, tak jako většina metropolí, zažil mnohé historické události, a to jak v jeho srdci, tak jeho okolí. Od válek, velké vody a problémů se svatbami až po čajové dýchánky a dny plné slunce. Toto město zažilo jak dobré, tak zlé časy. Také díky tomu je dobré Londýn prozkoumat!

Požár v roce 1666 způsobil nutnost navrhnout většinu budov od základů. Na design města byl tehdy najat architekt Christopher Wren. Jeho nápadem bylo místo dřeva na stavbu využít cihly a kameny. Během tohoto procesu Wren navrhl také Katedrálu sv. Pavla, jejíž dokončení trvalo 35 let. Jedná se o jeden z nejkrásnějších kostelů světa, ve kterém se konala také svatba Charlese a Diany v roce 1981. Na naší Odpolední prohlídce Londýnem, můžete navštívit právě Katedrálu sv. Pavla, a mnoho dalších historických míst. 

Některé prohlídky si můžete užít na vlastní pěst, během těchto jsou vám často k dispozici audio průvodci. Příkladem jsou naše vstupenky do Londýnského Toweru. Nejenže se vyhnete frontám, můžete se blíže seznámit s historií tohoto dechbroucího monumentu, který hrál důležitou roli v britské historii. 

Ačkoliv sehrává svou roli v mnoha příbězích, je Buckinghamský palác zároveň hostujícím místem mnoha královský událostí. Během bombardování Blitz v roce 1940 si mnoho londýňanů myslelo, že bude palác navždy zničen. I přes bombardování však tento nádherný kus historie přežil. Právě v tomto období byla pořízena jedna z nejslavnější fotografií paláce. Je to dechberoucí místo plné zajímavých příběhů! Zkuste se během své návštěvy zaměřit na balkón, právě zde napříč generacemi stávali členové královské rodiny. 

Mezi naše další městské prohlídky patří: 

Harry Potter & Warner Bros. Studio Tour
Churchillovy Válečné Místnosti (Churchill’s War Rooms)
Hop-on Hop-off Okružní Autobus Londýn

Po své oblíbené prohlídce si můžete dát také tradiční  Fish & Chips (ryba a hranolky) v kavárně. Tímto ideálním jídlem můžete zakončit dokonalý den v Londýně! 

Ticmate Charita

Prohlídky v Londýně

Od historických královských paláců po nejnovější atrakce, tato britská metropole nabízí opravdu všechno. Milovníci hudby si mohou užít mnohé Rock'n'Roll prohlídky zaměřené na ikonická místa hudební historie, například legendárních the Beatles. Milovníci Harry Pottera z celého světa nesmí vynechat Warner Bros. studia a museum Harry Pottera. Naopak na milovníky historie zde čekají Buckinghamský palác, Westminsterské opatství a Kensingtonský palác. Ať již máte rádi cokoliv, Londýn to pro vás má! 

Seřadit podle
Výsledky hledání: 1 - 4 (4)